سودا مزاجی - An Overview
سودا مزاجی - An Overview
Blog Article
خوردن نوشیدنی های زیر به این مزاج کمک می کند مانند؛ شربت زعفران، نوشیدنی هایی که در ترکیب خود دارچین دارد، نوشیدنی با طعم زنجبیل، دمنوش بادرنجبویه، شربت عسل، شربت شیره انگور، شربت شیره خرما و همینطور میوه های مناسب برای این مزاج میوه های شیرین هستند.
به عنوان مثال اگر غلبه بلغم در مغز اتفاق بیفتد، باعث کاهش حافظه و فراموشی میشود و اگر به طور کلی مزاج فرد را تغییر دهد، ممکن است به چاقی شکمی منجر شود. با این حال، در بیشتر موارد فردی که دچار غلبه بلغم میشود احتمالا تعدادی از علائم زیر یا حتی همه آنها را در خود مشاهده میکند:
دارویی پیشنهاد میکنید برای سردی شدید معده و کبد گرم،غلبه بلغم
هر یک از طبع ها چنانچه مواد خوراکی مناسب مزاج خود را مصرف کنند و از مواد غذایی که آنها سازگاری ندارد، دوری کنند؛ میتوانند به وزن ایده آل خود برسند. باوجود اینکه این مسئله نیازمند تلاش بسیاری برای کنترل رژیم غذایی است؛ اما میتوان آن را یک روش برای لاغری سریع بلغمی ها دانست به همین دلیل در یک رژیم لاغری برای بلغمی مزاجها، باید از تمام خوراکیهایی که در بخشهای قبلی گفته شد، دوری کنند و یا آن را با مصلح خود مصرف نمایند.
اگر بلغمی مزاج هستید با مصرف منظم دمنوش دارچین تا حد زیادی میتوانید بر بلغم خود غلبه کنید. یکی از مهمترین خواص دارچین کنترل کلسترول بد و چربی خون است.
اما نگران نباشید چرا که این علایم کم کم رفع می شوند و تاثیرات مثبت آنها را مشاهده می کنید؛ اگر بخواهیم مدت زمانی بگوییم حدود ۲ یا ۳ ماه زمان می برد.
اگر به هر دلیلی نمی توانید گوشت گوسفند تهیه کنید کلا گوشت نخورید! این خیلی بهتر از مصرف گوشت گاو و گوساله است.
سلام و احترام، میزانی که خوردید برای بدنتون زیاد بوده یا در آن روز غذاهای گرم دیگری هم مصرف کردید
پاسخ به ایرج رانکوهی گاهی وقتا هم بعد صرف غذا حالت رتی خواب میگیرم.
با سلام. آرزوی موفقیت در تولید محتواهای مفید را برایتان دارم.
پاسخ به یک دوست جهت رفع مشکلات مزاج هاتون در طب get more info سنتی به آیدی @z_zarei27 در روبیکا یا ایتا پیام بدهید
به این ترتیب دمنوش شما آماده است میتوانید آن را به تنهایی یا به همراه عسل میل کنید.
مصرف سرشیر گاوی و خامه، تنها به مقدار اندک و کم و حتماً به همراه زنجبیل یا عسل یا مربای سیب
توجه: مقالات مرتبط با پزشکی و سلامت داروخانه مفید طب از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شدهاند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند، بنابراین توصیه درمانی و پزشکی محسوب نمیشوند.